| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já to beru tak, že hlídání od babiček je nadstandard. Pokud má někdo babičku, která hlídá a v rámci rodiny si spolu lidi rozumí, je to super, na druhou stranu ale zastávám názor, že to není jejich povinnost. Mám mladou matku, nepřipadá v úvahu, že by se dítěti naplno věnovala, navíc je daleko a ani by mě nenapadlo jí to zazlívat. Asi se na mě sesypete, ale zastávám názor "Dvacet let běhali kolem nás, teď si můžou konečně užít." Nakonec naprostá většina prarodičů, které znám, jsou do svých vnoučat paf a rozkrájeli by se pro ně, ale není to pravidlem a není to ani povinnost. On je taky rozdíl dítě odpoledne na pár hodin pohlídat a dát mu večeři nebo mít ho tam na víkend, týden, měsíc...Rodiče už si prostě své vypiplali.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.