Víš co, moje maminka je poslední léta mou levnou pracovní silou a dalo mi strašně práce se s tím vypořádat. Zkrátka než dorazím dom z práce (máme částečně společnou domácnost) tak je hotovo, má naprosto jiný start než já. Takže buď můžu vstávat ráno ve 4 a zasoutěžit si nebo to nechat být.
Ona se těžko vyrovnávala s odchodem do důchodu a nějak si to takto zasuplovala. Je tu jasné nebezpečí, že se sousedky ošklíbnou, až ji zase spatřej mýt okna:), ale já jí nemůžu zakázat, aby uklízela ..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.