Přidat odpověď
Elíí, jo, tak tak.
Navíc já si dost zřetelně pamatuju, že s těma dvaceti rokama běhání kolem dětí to u mojí maminky tak žhavý nebylo, protože všední odpoledne, nemoci, prázdniny a jiný dost významný časový úseky pokrývala babička, a maminka toho stihla dost, včetně vybudování vlastní firmy, sportu, vzdělávání a jinejch aktivit, o kterejch já si fakt teď můžu max. nechat zdát.
Jasně, nevymáhám od ní nic, není to její povinnost. Ani na tu blbou hodinu a půl, kdy já bych si potřebovala zařídit nový doklady, třeba.
(Vtipná vsuvka - posledně měla maminka čas v týdnu, a že by si vzala staršího na dopoledne, protože ho dlouho neviděla. Tak OK, já překopala program a muž tam staršího hodil autem. Pak jsme zjistili, že dobrou část z toho času hlídal můj stařičký dědeček, protože maminka měla ještě do toho objednanou kosmetiku, a nechtěla ji odvolat. Není nad to, sfouknout víc věcí naráz, že. Tak jsem se s ní zdvořile domluvila, že toto už ne, protože děda už mrňavcovi prostě nestačí a případnou zdrhací krizovku nezvládne, navíc ho to fakt vyčerpává.)
Předchozí