| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Juldofuldo,

Jenze , kdyz se stanes rodicem, tak se jim spousta lidi stane treba i v urcite situaci nechtene.... Ano rodice jsou radi a vdecni ,ze maji dite, ale..... to dite naskocilo do zivota lidi ve chvili kdy to treba bylo nejmene vhod....

x

Navic spousta z nas mely matky ve 20 letech a vejs, protoze se to tak zrovna nosilo a deti se delaly, protoze nebyla zadna jina zabava.... Rodice k tomu nepristupovali, jako my dnes....

nevidíš v sobě takový ten ublížený podtón, jako "oni se měli a ještě nám to neoplácejí"?

Takže dnešní matky si už nedělají děti z nedostatku jiné zábavy, ony jsou mnohem odpovědnější, jen občas se nezadaří, a ty jejich matky, které si vlastní děti nadělaly, protože se neměly jak jinak pobavit, kolem vnoučat nějak neskáčou, což je fakt odsouzeníhodné...?

Já ti nevím. Ano, mrzelo by mě, kdyby mí blízcí viděli, že padám na hubu, měli možnost mi pomoci a neudělali to. Mrzelo by mě to jako dceru, mrzelo by mě to jako matku. Třeba Kopřivě chápavě přitakám, taky se mi její konkrétní situace nezdá moc dobrá, taky by mi to přišlo jako škoda. Ale z některých jiných holek tady jde docela divný podtón, taková varianta "to za našich mladých časů nebývalo" - dnešní děti nejsou zkažené, rodiče jsou zkažení, ach, kam ten svět spěje... a k tomu jakási ukřivděnost, výčitky z mého hlediska přesahující mez lítosti a mířící spíš k jakési podivné variantě závisti? Myslím, že tohle rozčiluje Kudlu - a rozhodně tohle rozčiluje mě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.