| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Dojanko,
výborné, že jste v pořádku doma a že jste si tak užili ten týden u moře.~R^ Dostali jste se i někam prohlídnout si nějaké městečko něbo památku?? Kdy jedete na to Třeboňsko - až v srpnu?? Hlavně abys měla spravený ten počítač a nebyla závislá na Šárčiným..

Kluci jsou celkem OK, Béda chodí teď už druhý týden prázdninového provozu do školky, snad odchodí ještě ty 3 dny do víkendu v pořádku. Vloni dostal po prvním týdnu angínu a v neděli jsme jeli na pohotovost, no co ti mám povídat...snad to už bude lepší, jak povyrostl....Od příštího týdne už bude až do konce srpna a my s manželem se střídáme v hlídání.

Na ty hory jedeme 5.8. a budeme tam asi do 16.8. No, jak se to blíží, tak jsem trochu nervozní, jak to tam sama zvládnu bez auta a bez další dospělé (blízké) osoby...ale jinak to vyřešit nemůžeme~d~ Už mám sestavený všelijaký seznamy, co vzít s sebou, musíme se připravit jak na teplo, tak i chladno, ale na to horko moc nesázím, budu brát většinou věci na takové "střední" počasí, kraťasy třeba brát nebudu vůbec, jsme zvyklí chodit v dlouhých kalhotech, krom Jindry, ten v těch hicech chodil v 3/4tečních kalhotech, ale s sebou je brát nebudu. Jinak třeba věci na ramínka apod. to vůbec nemám ráda a nenosím ani normálně, nosíme trička, abychom měli krytá ramena, já nijak "polonahá" ~f~ nechodím ani v těch hicech. Prostě spíš se připravuju na chladnější počasí, no jsem na to celé zvědavá, jak to zvládneme, co ti mám povídat, když jsem 15 let nic nebalila~f~

V současné době je Béda už 4. měsíc za sebou bez atb., beru to jako obrovský úspěch, naposled měl v březnu ty průdušky a Sumetrolim. Pak byl na Velikonoce nachcípaný, ale nasadila jsem takovou domácí léčbu, že se nepřidala žádná horečka, takže k dr. jsme nešli a do školky chodil dál a vyléčil se. Prakticky od začátku dubna je OK a to chodí celodenně do školky, fakt pro nás úspěch.

O víkendu budeme slavit Bédovy narozky~s~, má je v nedělí - 5 ročků, ale to víš, to už nejsou takové oslavy, jako když žila mamka~n~~n~...To jsme se vždycky sešli u nás - oboje prarodiče, tchýňka upekla dortík, naši přinesli slavnostně zabalenou nějakou lahvinku a kytičku, vše jsem fotila, dárečky....halt to už nikdy nebude takové.... Tentokrát to děláme tak, že taťka přijede k nám, pak nasedneme do auta a jedeme ke tchýnce - pro ni je to totiž už lepší, ona už málo někam chodí, má problémy s tím srdcem...Navíc minulou neděli měl Jindra i manžel svátek, tak to máme takové spojené...

Tak zatím ahoj, na fotečky jsem zvědavá a ozvi se~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.