| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hele - ono to u nás není jednoduchý. Oni naši na mou sestru tzv. trpěli, takže to není o tom, že byla chudák. Ona dostala dům, naši jí tam roky dřeli. Štvalo mě to, protože neměli čas ani na moje děti, vnoučata a viděli je tak 1x za rok a někdy ani to ne, ale sestra to podle nich potřebovala.
Ale já sama zas bych ten dům nepřijala, protože by to znamenalo tam s našima žít a já bych to nezvládla. Ale sestra to vzala tak, že blbý, kdo dává, blbější, kdo nebere a tak jim naložila práce, aby táta neměl čas a energii na nějaký útoky.
A tak nějak celkem i chápu jeho pocit zmaru - říká, co nechce, ona mu to systematicky nosí i když ví, že ho to ničí a on jí obětoval 15 let života a teď tohle. Nic po ní nechce, žádný dary, nic, občas návštěvu. A já si myslím, že sestra to ví a tak ho teď potrestala úplně - dělá, jako kdyby neexistovali. Myslím si, že si to nezaslouží - trestá i mamku a to jen za to, že se přidala na stranu táty. Co čekala? Že ho odkopne? Takže jsem byla třeba svědkem situace - dcery syn měl narozeniny, mamka zavolala, zda může přijet tehdy a tehdy /to vím od mamky/. Sestra řekla, že jak chtějí. Tak přijeli a shodou okolností jsem u sestry byla i já a probíhalo to takto:
Ahoj, jedeme mu popřát, zavoláš ho? Ona - to nepůjde, šel ven. Mamka - aha, ale byli jsme domluvení. Ona - jenže jemu se chtělo jít ven. Mamka - hmmm, to nás mrzí, tak nic, popřej mu za nás a tady máš pro něj dárek /naši dávají peníze, aby si každý koupil, co se mu líbí/. Podívají jí tašku, kde jsou peníze a přání. Ona sedí a dívá se jinam. Nevydržela jsem to, vstala a vzala ty věci, dala je na stůl a řekla - sestra mu to řekne, určitě bude rád. A říkám - posaďte se /protože doteď stáli/. A oni na sestru. Můžeme? Ona aniž by se na ně podívala - mně je to jedno, jak chcete. Tak naši došli k závěru, že tam nejsou žádoucí a tak mamka řekla - přivezli jsme ti okurky, rajčata a papriky - jestli teda chceš /naši to pěstují a sestra ne, ale naši vědí, protože tam roky žili, že to jí a tudíž kupuje/. A sestra - je mi to jedno, někam to polož. Tak to dají na stůl a zas - tak ahoj, my jedem. Ona aniž by se na ně podívala - ahoj a v tu ránu se začne bavit se mnou, jako by tam už nebyli. Nevydržela jsem opět a šla jsem je teda doprovodit ze schodů a k autu a trochu to vyžehlit - ani ne kvůli ní, ale kvůli nim.
A mrzí mě to. Myslím, že obzvlášť od ní si to nezaslouží.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.