Dokud jsem byla doma, tak jsem se sice snažila povinnosti rozdělovat, ale stejně mi to nedalo a šla jsem a poklidila i holkám pokojíček, přerovnala skříně... prostě to vycházelo z toho, že jsem byla doma
Co jsem začala chodit do práce na plný úvazek, tak se doma udály nevídané změny. Manžel častěji vaří, umývá, utírá nádobí, vysává... Dcerky 4 roky a skoro 9 let, umývají, utírají nádobí (pokazila se myčka a nechci ji pořizovat - líbí se mi, že mají děti tuhle povinnost), starší umývá WC a koupelnu, vysává pokojíček a příp. co je potřeba, stírá prach v pokojíčku a v obýváku a slíbila jsem jí, že ji zaučím do vytírání podlah. O pokojíček se starají ségry spolu - docela zírám, že už je napadne i samotné, že si uklidí stoly, porovnají okolo postelí... samozřejmě, že tu a tam vezmu vysavač a projedu pokojíček pořádně, vytahám, co mají zapadnutého pod postelí... Nicméně podle mě když je maminka doma, tak se na ni spoléhá coby na uklízečku - viděno všude u kamarádek, kde je maminka v domácnosti