Tak u našich mě nic nepřekvapilo - necítili se na tu roli a teď, když už jim došlo, že to není nic špatnýho, zas je pozdě - děti jsou velké a oni staří. Ale na druhou stranu - teď se moc hezky starají o babičku - maminku mé mamky - a to je horší, než starost o dítě. A tchýně - ta byla už v letech tehdy při narození mé dcery, tudíž už tehdy to nepřicházelo v úvahu a co mě překvapuje - že když mluví o vnoučatech, tak jen o dětem manželova bratra, který je dost starší než můj manžel a naše děti bere jako pravnoučata - zvlášť mladší kluky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.