Já bych koupila Jané. Jedno jestli jestli nomad nebo slalom(ségra teď pořídila nomad z druhé ruky a musím říct, že jezdí líp než můj slalom). Ale Jané má podle mě prostě největší sporťák. Musí se teda vzít buď limited edice nebo starší kolekce. Ale zrovna teď si ho zkoušela moje čertve čtyřletá-105cm a 16,5kg a měla ho super pohodlnej a vešla by se i s fusakem. K tomu lehu. Jané sice nejde úplně do lehu, ale je to skoro leh-fakt jen maličko zvednuté-podle mě to ničemu nevadí. Vzhledem k tomu, žes tu několikrát řešila, že máš fakt veliký mimino, tak bych šla do toho Jané, kde je prostoru habakuk! A to jak na šířku, tak na délku...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.