Myslela jsem, že to souvisí s kyselým prostředím ve střevě - vstřebáváním, trávením, kvašením...A představovala jsem si, že to dál negativně ovlivňuje organismus v širších souvislostech takovým způsobem, že může být predisponován k onemocnění civilizačních nemocí, nižšší imunitou a třeba i zhoubným onemocněním. Myslíš, že není možné to takhle chápat?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.