Chápu. Moje matka byla taky alkoholik. Věčně opilá, nikdy nedodržela co slíbila (třeba byla domluvená s vnoučátky a prostě nepřišla), když jsem byla v porodnici, tak mi hlídala starší děti a normálně od nich v noci odešla ... Děs a noční můra. Říkala strašné věci, ubližovala v opilosti slovně opravdu hrozně. Prodala všechno, co měla, dokonce i zahrádku, aby měla na alkohol. Postupně jsme se přestaly úplně stýkat, ale bylo mi to moc líto. Měli jsme další děti a ona je ani neviděla. Odešla jí slinivka a pak během půl roku umřela. Zpracovávám to doteď.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.