Přidat odpověď
nejsi, to je trošku něco jiného protože sama rodinu máš..moje tchýně funguje pro velké děti sví dcery která bydlí 40km od ní, vnoučky (naše děti) má vedle v domě a vidí je jednou za dva měsíce co příjde na deset minut, já jsem snahu měla, ale co jsem přišla na návštěvu seděla jsem o suchu, hovor vázl..kdysi jsme spolu bydleli, do synových 2let..tchýně si ze mne udělala služku..vždycky mi předhazovala jak by se pro děti a vnuky rozdala, jak se musí všem věnovat stejně aby nebyli ochuzení a ejhle..
Já to po tchýni nevyžaduju, je to její věc že nemá o vnuky zájem, pro ní mínus, nebude mít s nima žádný vztah, oni se na ni ani neptají, prostřední syn ji dokonce vyká..to mi normální teda nepříjde..
U nás v rodině tohle nikdy nebylo..moje babička si nás brala na prázdniny, na dovču..mám s ní a dědou krásné zážitky, jezdili jsme pod stan, na hřiby..atd..našim dětem tyto zážitky krom nás dává moje mamka..
Pro porovnání moje máti je pracující na vysokém postu, pracuje hodně a na vnuky čas má...tchýně je v důchodu celý den nic nedělá-ano nedělá, co příjdu kouká na telku a podle ní je v 60letech velmi stará-nemocná není, nemá žádné zdr.problémy..moje snaha aspon s klukama k ní zajít šla k ledu..cítila jsem se tam navíc, s děckama prohodí pár slov..od švagrové si děti bere i na prázdniny..tak to mi řekni, jsem sobec já nebo ona?
Předchozí