| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Ty jsi v klidu, ale tohle je rodina.cz, kde se vsechno moc resi, nejvic desive vychovne a opatrovatelske metody tech druhych..."

Nevím, no, myslím, že my zas tak moc neřešíme, ale drcení v klokankách a mlácení dětí mne klidnou nenechávají, u toho druhého paradoxně nemám chuť zasahovat, protože ti lidi i beze mě ví, že je to špatný (a i kdyby ne, tak je moje mudrování leda rozčílí), zato drcení v klokankách často pramení z nevědomosti ("Kdyby to škodilo, tak to přece CHICCO nevyrábí, ne??") a už jsem je pár maminkám rozmluvila (ale je fakt, že ne cizím na ulici...).

Jasně, na jednu stranu, co mi je po nich, na druhou stranu si nebudu nalhávat, že žiju odříznutá od druhých, já se nechci dívat na děti v klokankách, nechci, aby to byl standard, stejně jako mlácení a nechci, aby v tom, že je to v pořádku, společenská norma, vyrostly moje děti a aplikovaly to na má vnoučata. Takže vlastně ano, něco mi do druhých je, i když jen něco...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.