Ano, to máš pravdu. Pomoc různého druhu mi opravdu potíž nedělá, ale osobní hygiena je pro mě velký problém. Nedokážu si ani ve snu představit, že bych měla sahat rodičům nebo prarodičům na intimní místa. To už bych radši si zaplatila ošetřovatelku a radši více pracovala, aby třeba otázka hygieny byla takto vyřešena. Ostatní věci nejsou problém.
A obráceně - pokud bych - nedej Bože - byla ve stáří - pokud se ho dožiju - nějak nesoběstačná, také bych uvítala, kdyby mou hygienu mi pomohla zvládnout dobře placená asistentka. Nechtěla bych, aby toto dělaly moje děti, ačkoliv ostatní pomoc bych od nich samozřejmě ráda uvítala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.