| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já mám na chalupě obojí AEG a hned vedle sebe a sušičku u zdi a vedle ní hned pračka a žádný problém.

doma mám Miele to je tedy vyšší třída kdo má ty korunky navíc tak Miele je ještě lepší má šetrnější buben jak u pračky tak sušičky (jsou výrazně míň hlučné). Doma to mám na sobě a také žádný problém.

sušák mám takový malý a dávám tam jen ty drahé kousky oblečení o které se bojím kdyby náhodou. Také jsem si říkala, že v létě ušetřím a dám na sušák, ale když jsem prádlo z toho sundavala pomalu stojící jak bylo pevné a nepodajné, ručníky tvrdé tak fakt ne...

A je zajímavé kolik nepořádku vychytá sušička např z nových ručníků i hoodně drahých.

Bez sušičky bych už nemohla být, hrozná úspora času a prádlo je mnohem víc jemné a žehlím také jen košile a také jen někdy, když se dají sušit třeba 4 kusy košilí tak pak se nemusí žehlit..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.