| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak zaprvé bych nevěřila chlapovi co řekne, že má sice partnerku, ale vztah neklape. Chlapi toho nakecají dost a častokrát to ani není pravda. Navíc bych nechtěla být ten kdo se postaral o krach vztahu. Buď si to vyřeší a do vztahu vstoupí bez partnerky anebo ať žádný jiný vztah ani nehledá.
A co se týče jeho partnerky. Tak být na jejím místě, tak já bych to vědět chtěla. I když bych se snažila to nejdřív možná neslyšet, omluvit či něco podobného. Ale vědět bych to chtěla. Protože až by mi to došlo, tak bych chtěla mít možnost se rozhodnout. Chtěla bych vědět, že ten koho miluji a o kom jsem si myslela, že je "rovný chlap" je jen "obyčejný hajzl" a s takovým bych teda jít dál životem nechtěla. Chtěla bych to vědět i za cennu trápení, ale chtěla bych mít tu možnost ještě vycouvat dřív než s ním budu mít další dítě a odchod bude mnohem složitější.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.