| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Adelaid, já jsem finančně zajištěná, mám zcela novou rodinu. Navíc dnes již vím, že mohu žít i sama a jsem spokojena. Vedle rodiny mám spoustu dobrých přátel. Další děti, svou dcerku již vychovávám jinak. Osobně spoléhám jen na komerční péči - jsem tak spokojena.

Proč tato diskuse - čtu na rodině kolem, jak kdo žije - dívám se kolem sebe, jak kdo žije. Jak se babičky rozdávají a dívám se na jejich děti, jak je využívají. A o kousek dál se dívám, jak tu vycucnutou babičku, když už nic nemá, doslova odkopnou. V reálu u jiných lidí se dívám, jak se příkladně chovají s láskou vychovávané dětičky. A čtu, sleduji zprávy, jak se chová nová generace, vidím v zaměstnání, jaký je vztah k důchodcům.. Vždy to ve mně budí dotazy, jestli si ti lidé kolem (i na rodině) někdy vůbec připustí, že právě ti, kterým se rozdávají a kde se bijív prsa, že u nich je všechno vpořádku, že to nemůže být jinak - tak že právě i u nich to může být jinak? Podtrhuji slovíčko "může". Samozřejmě že nemusí, ale "může"..

To je ta má životní zkušenost - že všechno může nakonec být jinak..i když je to absurdní. co se týká mých dětí - jsou poznamenané povahou svého otce, ať již geneticky a nebo výchovou, to je jedno a já to skutečně vidím až nyní. Ony samy si to neuvědomují. Nikoho si nekupuji, žiji konečně svůj život. Začínám být spokojená a kliná. Mám dnes určitou životní zkušenost (ta se nedásdělit, musí se odžít) - něco jsem prožila sama, něco sleduji v okolí - a vyhodnocuji, tak se to tu snažím nějak přiblížit.

Ale není mým problémem "Kdo se o mně postará", pouze jsem použila "ich formu", je ve výrazu naléhavější.. Nemyslím si, že by péče o staré lidi byla u nás vpořádku. Mladý člověk většinou nemyslí na to, co jednou bude.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.