ahoj mořská,tak jsem si to předčetla a chápu tě,NEJSI V TOM SAMA, mám to podobně.Jen mám malou o něco málo starší a ta neustále ale neustále vyžaduje moji pozornost a já jsemn se přistihla že celý den ze mně leze jen "počkej, počkej počkej, musíš počkat.." a někdy v takový intonaci že bych si nafackovala. Furt lítám kolem dokola a doma stejně mrdník, no prostě to nemá cenu hrotit.Já jsem na ní řvala když se teď nedávno budila v noci...a já to nějak nezvádala a teď je mi to strašně,strašně líto, mám pocit že malá začla zadrhávat v řeči (mluví už ve větách) a já si myslím že kvůli tomu jak jsem na ní řvala, ty výčitky co mám, nesdělitelné...ale holt musíme jet dál, tak se snažím kontrolovaně ubrat a ladit do pozitivna a neřešit...prostě jsem ti jen chtěla říct aby jsi se netrápila a přestala to tak řešit, fakt jak holky tady píšou - zvolnit - já jsem taky provomatka a pořád jsem něco řešila a řeším, ale evidentně úplně zbytečně..přitom když se zastavím, vím co je důležitý a co ne...ono někdy je toho víc..já pozoruju jak strašně prudím před MS.....to dřív taky nebylo..no prostě život