| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Xantipo, jasný to tak vždycky bylo, kdo si to umí zařídit jede. Jede na pojišťovnu a komplexní. No já jsem po operaci. Byla jsem teď v lázní měsíc. Komplexní léčba. Pokud bych nechtěla nic navíc platila bych 115 ,- Kč denně. Já jsem si dopředu vyjednala že chci solo ubytování, takže jsem za to doplácela (cca 20 tis).Což je ale můj problém a bylo to dobrovolné. Ovšem léčebný program byl 16.tis, ubytování od pojišťovny 8 tis a strava 6.500,-. A potkala jsem tam paní co už byla na komplexní léčbu 11x. Bez operace jen proto že ji občas bolí záda. Jsem koukala jak puk. Tohle bych řekla, že by bylo dobré vyloučit. Jinak jsem tam opravdu byla jediná,kromě welnes pobytů co měla nějaký nadstandart. Normální lidé na platbu za byť jen "polovinu" mít prostě nebudou. Na recepci byla petice za "záchranu". Podepsala jsem jí a jasně i mraky jiných, tam bylo cosi od ledna 2013 a koukám tedy že si kluci pospíšili ~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.