Xantipo, já nevím jak to bude, ale před týdnem jsem se vrátila. Po odeslání žádosti, kterou napsala obvodní doktorka mi do cca 10 dnů přišlo oznámení z pojišťovny že to mám schválené. A i tam kam jsem si vybrala (na to má pacient nárok a pojišťovna pokud to jde vyhoví) a že prý mě pojišťovna do tří měsíců musí umístit. No já vzhledem k dovolené a prázdninám nelenila a sama si do lázní zavolala a dojednala termín. Už ho tedy pro mě měli připravený (zhruba tedy termínem který odpovídal dvou měsícům), ale po domluvě jsme ho změnili na to jak mě to vyhovovalo. V pohodě bez problémů a to ani ještě paní nevěděla že si budu něco doplácet. Prostě byla ochotná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.