| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, nejspíš máš tenhle problém už vyřešený, nicméně mi to nedá :-)Sama jsem vystudovala konzervatoř a 13 let působila jako pedagog. Dnes je situace taková, že je víc učitelů než žáků, ne každý si může dovolit dětem platit zušku a každý pedagog se proto snaží své žáky udržet. Pokud to neumí, má smůlu a končí. Aspoň tak to bylo na školách, na kterých jsem já působila. A ujišťuju tě, že se žádný ředitel s nikým moc nemazal, nešlo, rodiče si stěžovali, učitele si zavolal na kobereček, dal mu napomenutí a když se to nezměnilo, doporučil mu, aby změnil místo nebo i profesi.
Jinak místo učitele na zuš je dneska dost problém sehnat, já na škole skončila z důvodů stěhování do Prahy a už jsem místo nenašla, i když jsem tedy s dětmi pracovat dokázala a tohle by se v mé třídě stát nemohlo.
Trh práce je trh práce, takže bys , pokud jsi to neudělala, měla zajít za ředitelkou a podat stížnost na chování pedagoga a požadovat přeřazení k jinému pedagogovi. Pokud neuspěješ, dcerku bych prostě ze školy odhlásila a našla si jinou školu, případně pedagoga soukromého, o které dnes už není nouze.
Buď ráda, že má dcerka o zpěv zájem a nedopusť, aby jí nějaká k..... odradila. Není až tak těžké dítěti znechutit činnost, která ho předtím bavila. A nejen činnost, i hudbu jako takovou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.