Já odjela od malého, když mu byl přesně rok a na týden na hory. Přesně kvůli staršímu aby si také užil. Malého hlídala babi a děda a vůbec mu to nevadilo. Mě se tedy zatím strategie hlídání babiček od roka na jednou 2x za rok na týden občas na víkend vyplácí. Kluci jsou takový v pohodě, nejsou ubrečení, že někde nebudou atd.. Myslím, že je to horší, když je dítě fixované a pořád s maminkou třeba do tří let a pak se to těžko vysvětluje proč bude maminka 3x týdně chodit večer na cvičení. Mám v okolí takový případ a tak jsem nechtěla dopadnout takže tatínek hlídá často a na víkendy kluci jezdí k babi pravidelně 1-2x měsíčně na víkend. Obecně si chybí kluci více oni dva než já jim. Hlavně malý je na staršího hodně fixovaný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.