| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Míšo, jj já se odvolám klidně i dvakrát, protože další zprávy budu mít až koncem září..
Já dělám ve směném provoze a můj muž taky, tak u nás když chodil syn do školky šlo akt o domluvu a to hlavně u mě v rpáci, hodně mi směny šéfka předělávala ale já jsem mělahrozné šichty, jeden den ranní, druhý odpolední třeba do 23hodin, pak celý den, žádná pravidelnost, mi to nevadí ale syn z toho byl úplně hotový..právě proto jsem hlavně žádala protože kdyby ten druhý stupen dostal tak je opora v zákonu že při péči o postižené dítě mám větší nárok na úpravu pracovní doby, Míšo ty pokud jsi sama s malou tak máš naprosto navrch..ale vím jak to v praxi je, málokdo na to bere ohled..a dcerka chodí ze školy sama?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.