| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A nevidí v tobě tchyně i manželovy děti někoho, kdo rozbil rodinu jejich syna/táty? Chápu, že puberťáci nebudou bydlet s novou manželkou svého otce, v jejich očích jsi někdo, kvůli komu přišly o svou vlastní rodinu.
Dále nepíšeš, jaký byl otec manžela, že ho jeho žena z domu "vyštvala". To třeba o mně tvrdil můj ex taky, jenže už nikde neřekl, že chlastal a byl velmi agresivní, že to zkrátka nešlo dál. Já ho "připravila" o 1/4 domu (po mých rodičích, ale koupili jsme půl domu za trvání manželství), který on ale ani nezaplatil, ale po mně chtěl vyplatit do koruny. To už vždycky jaxi cudně zamlčel.
Víš, občas je chyba na obou stranách a tvému manželovi tu situaci fakt nezávidím. Píšeš, že s tchyní se nedá vyjít. A obě manželovy děti s ní vycházejí? Jsou teď u ní o víkendech i o prázdninách. Manžel za nimi jezdí. Jo, je blbý si přiznat, že manžel tu není jen pro mne a naše dítě, že má i rodinu, do které ty ale nepatříš. Bacha na to, to je dost tvrdá konkurence!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.