Přidat odpověď
Tedy Monty, fakt nevim. Nechat dite aby si necistilo zuby, protoze jsi mu jiz preci rekla, ze jeho budou bolet zuby - to mi prijde trosku za hranou a kdyz na to prijde a jeho ty zuby opravdu budou bolet, muze povazovat tvoji neduslednost a nechut peskovat za jisty nedostatek zajmu, jak se mu vede, jisty citovy chlad z tve strany. Ja treba obcas peskuji manzela, ze se cpe sladkym, ale nikoli proto, ze me bavi ho peskovat, ale proto, ze nechci aby mi predcasne zesnul na nejakou civilizacni nemoc. Tedy i urcity druh peskovani/kontroly de facto funguje jako dukaz lasky, protoze tim vyjadruji, ze mam o druhou osobu starost. Je mi jedno, kdyz soused fetuje, ale vadilo by mi a delala bych psi kusy, abych to nedovolila svym detem. Protoze nechci, aby se poskozovaly a je jedno, ze vsichni dobre vi, ze drogy jsou hnus.
Jiste je i peskovani zbytecne a otravne, typu peskovat 3-lete dite za to, ze si kalhoty nasadilo obracene (zadkem dopredu), na coz se specializuji ve skolce a s udivem se me zeptala jedna pi ucitelka:^Vam nevadi, ze ma kalhoty obracene?^ Ne, nevadi, je to prkotina. Pochvalila jsem ho, ze se hezky rychle oblekl.
Předchozí