Na jedné straně chápu vaše stesky a na straně druhé si říkám, že netušíte, co jsou opravdové problémy s babičkou. Vlastní matka mi kdysi vzala mého syna. Moji rodiče byli nevýslovně šťastní, když syn utekl z domova. Konečně mohl být u nich! Já jako matka jsem to netušila a syna hledala. Rok jsme se pak se synem neviděli. Babička s dědečkem mu koupili i nový mobil s novým číslem, zaplatili podnájem a odmítli mi sdělit jeho adresu a říci telefonní číslo. Pracovali na tom prakticky od jeho narození. Vůbec neakceptovali fakt, že rodič jsem já. Teď jsem měla výročí. 5 let jsem je neviděla a můj mladší, šestiletý syn o jejich existenci netuší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.