Zdravím, my už "snášíme", tak dělám klasicko mléčno-vaječné. Ale dělala jsem z Oves milk (ten sypaný) vyšlehat s vodou, dávala jsem ho víc než je v návodu, hladká pohanková mouka, hladká špaldová(trošku) a obyč hladká, špetka soli a lžíce cukru a lžička oleje. Je to náročnější, více se připékají, ale jsou výborné
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.