| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aktuálně řeším dosti dopředu, jak to vyřeším o vánocích, poněvadž všechny najednou, celou tu sebranku, jak se mají rádi a na mě hledí skrz prsty a vlastně je nezajímám, prostě nemám. To pak kritizuje zas můj partner, že to je prý ode mně sobecké.. Ale mně se dělá fyzicky zle..ted jsme tam byli v létě na pár dní, byli tam pouze rodiče a jedna sestra, doknale mi cizí, a zatímco jiní otcové se baví se svými dcerami o tom, jaký je jejcih snoubenec, naopak můj otec se baví s mým snoubencem o tom, jaká jsem já. Parádní pakárna, myslela jsem že z toho přehlížení vyletím z kůže a jak se partner s mým otcem kamarádíčkuje a nechápe, co je na tom divného.. taky lahůdka. Někd yjsou rodiče určitá zkouška.
Nemohu Ti dostatečně poradit. Mou cestou bylo definitivně se tomu diktátu, co je normální, vzepřít. Matky je mi taky líto, ze zkušenosti mohu říct, že s věkem lidé slábnou a slábnou. Myslím že při tom jak jsem ji ubohou seřvala po porodu až na kost, mne už konečně pochopila, čím mě poškodila. Dokonce vinu přiznala. Ale že bych se na ty vánoce těšila, to nevím. A mít žaludek na to, se na ně o vánocích vyprdnout, to taky nevím..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.