Říkají mi "mami" a mluvěj o mně jako o mamince nebo mámě.(starší dcera má jeden mateřský anglicismus, ale to je příliš soukromé a není to oslovení, někdy mi to píše na pohled)
Pamatuju si za sebe, že jsem měla chuť si "potykat" s rodičema, zkrátka říkat jim "Elo, Pavle" Nebylo v tom zhola nic, co by vyjadřovalo nějakej nadrámec nebo naopak neúctu. Zkrátka jsem v těch 8-10 chtěla být zajímavá:), zarazili to včas..
Mé děti tí neprošly, asi mají kvalitnější sebevědomí než já, což je dobře..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.