Především by měla dostat pořádný kartáč holka, protože tě lže a opakovaně. Nevím proč to omlouváš pubertou. Vychovala jsem dva puberťáky a když se pokusili lhát nebo mě očůrávat tak bylo fakt zle. V tomto věku očekávám zodpovědnost a když zodpovědná dcera není, tak holt bude sedět doma na zadku a přemýšlet o tom, jak se má chovat. Ve 14ti letech jsem se domlouvala na pravidlech s tím, ke komu šly spát a byly u toho (u domluvy) i děti. Jasný pravidla a klidně jsem to kontrolovala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.