| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
teď mi to došlo, budu mít od pondělí začne škola, budu mít dva školáky. Je mi z toho smutno. Docházejí mi souvislosti.
Zase to bude hoňka – jak to udělat aby nebyla
Dvoje svačiny – musím vymyslet, co jim dávat, když je babičky přes léto vykrmily.
Co dělat k večeřím, aby se toho dala navařit halda a pak už jen ohřívat, Čas něco uvařit v týdnu nebude, všichni se vracejí vyhladovělí. S pečivem neuspěju, to budou asi svačiny.
Objevily se narážky na téma snídaně. Prý je to zdravé. Zatím děti do devíti hodin nejedly – snídaly/svačily ve školce ve škole, ráno do sebe nic nenacpaly (to mají po mě, žaludek se mi budí v devět). Mám jim tedy něco nachystat rozložené na talíře večer a ráno to jen vyndat, čaj do termosky? (Vstávám hodně brzy před dětmi, ráno se nevidíme) Jak to děláte?
Kroužky – nečekaný talent způsobil, že máme kroužky i mimo školu. Nechceme děti nechat zakrnět, tak tam chodit budou – každý končí v jiné části města ve stejnou dobu. Myslela jsem, že placený doprovod bude stačit jednou týdně hodinu, jen na cestu tam – naskakuje čas i peníze.
Pro děti si jedeme v neděli (dřív to nejde), prý jim nejsou žádné boty kromě sandálů, kalhoty krátké, mikiny mají třičtvrteční rukáv. No nic, v pondělí má být teplo – šortky + tričko + sandály a v prvním týdnu dokoupíme to oblečení.
Kdy budu uklízet, vařit, žehlit? Se starším dítětem jsme se neučili, první třídu zvládlo samostudiem, mladší je pruďas, když mu něco nejde, práskne s tím a je naštvaný. S tím se budu muset učit.
Slovy šmoulího klasika:“Nemám rád školu“

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.