Vidím to trochu podobně. Nestíhám už tento týden. Placený doprovod budu potřebovat 3krát týdně. Au. Já budu 4krát týdně končit až v půl 6, takže úkoly atd. potom. Svačiny chystám ráno, většinou pečivo, zelenina a ovoce. Večeře se alespoň první dva dny snažím řešit zbytky od víkendu. Ve středu a ve čtvrtek už musím něco vařit. Ale mám v plánu vařit ještě větší množství a házet do mražáku, pak bych jen něco vytáhla. Pátek neřeším, to budu celý den, jenže mě čeká úklid, žehlení atd. Vůbec se na ten kolotoč netěším.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.