Na mateřské stále sem. Plánovala jsem jak si ji užiju, budu se maximálně věnovat malému a prostě to pojmu opravdu jako dovolenou a nebudu pracovat! Od půlroku malého si přivydělávám z domu :-D Ale baví mě to. občas musím i vypadnout na nějakou poradu, tak si provětrám hlavu s bezdětnýma chlapama (nejbližší pracovníci jsou jen chlapi), tak je to fajn, že o tom dítěti nemluvím pokud sama nezačnu (když je větší porada i s ženskýma, tak ty se ptaj a chcou se bavit o malým :-D)
Ale jde to. Malého si maximálně užívám. Jen mě trochu děsí, že jsem dost zlenivěla :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.