| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak můj syn 5 let, není přímo geniální, že by měl až tak vysoké IQ, ale sporovnáním s ostatními dětmi je natom lépe. Má hodně dobrýho pamatováka, snáze se učí nové věci, myslí mu to.Takové ty základní věci barvy, tvary, zvuky zvířat, básničky říkanky to uměl brzo a hned bez prolbémů. Hodně ho zajímají pořady discivery, opravdu ty pořady sleduje a pak vypráví co se tam dělo, rozumí těm pořadům. Celkově je technický tip, zajímá se o PC, uměl ho brzo ovládat tuším kolem 2,5 let uměl zacházet s myší takže bez problému mohl hrát různé naučné hry (na barvy, tvary, ikdyž u ty věci uměl normálně). A věc která ho hodně zajímá a je pro mě takovým vodítkem do budoucna na co se u něj víc zaměřit jsou čísla, ty jsou pro něj jak magnet, cca ve 2 letech uměl počítat do 10, všechny čísla poznal, pak postupně přidával čísla do 20, teď v 5 letech jsme ve fázi kdy bude počítat nahlas 1,2,3... až 100, pochopil systém, že se čísla pořád opakují, umí počítat klasicky 2+2= až kombinace do 10, ze začátku si to ukazoval na prstech teď už to zvládá bez nich, rád studuje letáky a řiká ceny u jendnotlivých výrobků např. to stojí 12,90, přečte i nápis sleva 43%. Takže jsem zvědavá co se z toho dále vyvine, ale zajimavé, že písmenka ho moc neberou jako kdybych ho je učila tak by je uměl, ale já ho to záměrně neučím co by potom dělal v 1. třídě když by všechno uměl. Pomáhám mu rozvíjet pouze to o co sám jeví zájem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.