Přidat odpověď
To je jako kdyz pisete o me tchyni. Ta sice k doktorovi chodi kazdy mesic, ale je to k nicemu. Jenom stres pro tchana, ktery ji tam musi dopravit. Tchan si navic nechce nechat pomoc. Zorganizovali jsme pani, ktera by tam chodila kazdy den na hodinu, tchyni umyla a prevlekla postel a dala do pracky (tchyne neudrzi moc a stolici). Tchan nechce kvuli tomu, ze je to vyhazovani penez (i kdyz bychom to platili my). Po velkych bojich chodi pani jednou za tyden umyt tchyni, stoji to 80 korun a tchan je z toho nepricetny. Stejne tak, nez se mi podarilo prosadit, aby si chodil pro obedy do skolni jidelny, trvalo dva roky. Letos tam byl manzel s nima celych pet tydnu v lete (celou svou dovolenou) a je to uplne beznadejne, neda se jim pomoct. Me to hrozne nervovalo, takze jsem si po lete zadelala na zaludecni vredy, tri tydny mi bylo zle a behala jsem po doktorech, nez mi doktor rekl, ze je to ze stresu, takze ted jsou to presne 2 tydny, co si rikam, ze je mi jedno, co se tam deje. Protoze, kdyz si nechteji nechat pomoct, ja nemuzu nic delat. Sorry za dlouhe psani, ale jsem z toho uplne hotova
Předchozí