| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jitys, od početí druhé dcerky jsem byla s dutinama pořád na hromadě. Po roce neustálých ATB a různých kůr jsem šla na operaci nosní přepážky a z nemocnice jsem si asi přivezla stafil. zlatého. Další skoro asi dva roky jsem byla na hromadě, rok zákaz sdružování se(nesměla jsem ani do modlitebny a zkrátka nikam,kde je moc lidí v uzavřených prostorech), vybrala jsem nějakou podpůrnou blbost z imunologie... no a pak dr. nechala udělat tu vakcínu z výtěru z nosu a po té mi nasadili Klacid (jsem si na 99% jistá, že je to on) na 4 týdny. Ptala jsem se u více doktorů a všichni mi řekli, že ano, že existuje určitá studie, že když se podává dýl, tak nějakým způsobem ovlivní v dobrém imunitu. Já jsem ho když si teď vybavuju, ale brala jen 3 týdny a den, protože jsem začínala hluchnout (možná kontraindikace ATB, která naštěstí odezněla po okamžitém vysazení) a začínala jsem přestávat cítit jídlo na jazyku... to je taky možná kontraindikace... každopádně pak mi dr. nasadila doživotně Awamys do nosu, koupila jsem si konvičku na proplachování nosu a když dostanu rýmu, tak vyplachuju přesličkou a dobrý ~R^ Po téměř pěti letech jsem už 8 měsíců bez ATB na dutiny ~z~~R^ To s tím Klacidem mi potvrdili dva ORL doktoři a můj internista.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.