Martino, hrozně mi připomínáš svými řečmi lidi, který nesnáším. Musím přece jen připouštět, že jsi taky vymyšlená osoba. Ty se s tím přece dobře vyrovnáš, když Ti někdo napíše něco negativního žejo? S tím musíš děvče počítat.
Tvý názory jsou úplně středověký. Pokud žena nechodí výhradně osvětlenými místy a dokonce se chová vyzývavě, tedy musí počítat se znásilněním a stane-li se jít tak, znamená to, že je blbá. Na diskotéce jsou chlapci kteří vyhledávají povolné dívky a to znamená, že dívka musí počítat se znásilněním a potažmo zaslouží si ho, pokud splňuje Tvé podmínky - jde se líbat do vozu, jde tmou domů, nechává-li si kupovat nápoje.
Takže podle mě jsi totálně blbá Ty, nechtěla bych v nejhorším světě být Tvou dcerou, které bys kladla tyto dýčoviny na srdce (ach, já vlastně takovou máti měla) a slušela by Ti funkce soudružky, která posuzuje vhodnost potratů.
Jistě se s takovým hodnocením snadno vyrovnáš a nic Ti to nedělá, neboť internetová komunikace nemůže nikterak ublížit a Ty nejsi tak hloupá, aby sis to brala k srdci a počítáš s tím, že na Rodině jsou agresivní jedinci.