| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nevím, jak vypadala ta diskuse, nečetla jsem ji, protože mi stačilo přečíst si téma, sepsané velmi spisovně, bez chyb a tak, že mělo hlavu a patu, a řekla jsem si - nějaký novinář si usnadňuje práci. patnáctiletá holka by musela být HODNĚ výjimečná, aby psala takhle. Mám doma dva puberťáky inteligence poměrně vysoké, čtu občas maily nebo facebookové statusy jejich kamarádů, rovněž dětí poměrně inteligentních, vesměs studentů dost výběrových osmiletých gymplů, a takhle by to opravdu nenapsal nikdo z nich - aspoň nějakým slangovým slovem, zkratkou, překlepem by se prozradili.
A upřímně, na to, aby si tu nějaký pisálek zjednodušoval život, taky nejsem zvědavá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.