| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já mám dobrou zkušenost s vytržením zubů,i když to byla ,je a asi ještě bude dlouhá cesta~d~Začali jsme chodit s dcerou od školky!,řekla jsem si čím dřív tím líp.V Ledči n Sázavou úžasný pan dr. se vůbec nedivil,naopak řekl že je to dobře že tak brzy. Udělal snímky,otisky atd a tam již bylo vidět v dásních ,jak se nové čtyřky v žádném případě nevejdou. Bylo to hrozné,ale protože nám strašná domácí ortodontka-kterou bych nejraději žalovala,jak na nás spustila-řekla,že dceru čeká sekání dásní,až ji rozplakala,tak jsem byla smířená se vším. Pan dr.vše velmi citlivě probral a vysvětlil,řekl,že počkáme na ty čtyřky ,které pak opravdu vytrhne,neboť,kdyby zůstaly,čelist by se protáhla dopředu a dcera by vypadala jak dinosaurus(to jsem si pomyslela já). Tak jsme počkaly a vloni v 9letech šly čtyřky ven,na to fixní rovnátka a od té doby jezdíme na kontroly,rovnátka se utahují,pokaždé si vybere barvu a jsme všichni náramně spokojení.Celkem jsme zaplatili cca 5500 a po příští návštěvě(dceři je 11)už asi bude vše hotové. Samozřejmě začátky těžké,moc to bolelo,jak trhání,tak utahování a zvykání si na rovnátka,ale dnes jsem šťastná,že jsme to podstoupily,normálně i s rovnátky zavře pusu a našpulí,což dříve bez rovnátek neudělal. Měla neustále pootevřenou pusu a dýchala nosem,což se i tímto spravilo . Huráááá

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.