Tak já zase nejsem extra závislá na víně. Prostě mi teď bílé víno chutná. A víc jak jednu sklenku stejně nevypiji. To s kávou je to horší, to za den vypiju i 3! Ale z těch všech názorů, co tvrdí, že po jedné sklence denně je člověk alkoholik mi přijde nespravedlivé, "cpát" nás do jednoho pytle s opravdovýma alkoholikama, kteří vypijou denně klidně 6 a více piv (že, pánové?) nebo celou flašku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.