můj manžel je vdovec s dcerou - s manželkou spolu byly 8 let my jsme spolu už 12 máme 3 děti a jde to, ale musím říct, že šrámy tozanechá velké :(
on nás miluje, mě i děti, dal by za nás život, já to tak bohužel ale někdy necítím - neumí to dost dávat najevo a i hodně pociťuju tu jeho ztrátu
držím ti palce, určitě někoho prima najdeš. .. ale poprat se s minulostí budete muset oba, nevím jak manžel zemřel. u mého je velký problém i to, že žena spáchala sebevraždu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.