Přidat odpověď
Nevím zda si můžete stěžovat na styl pana ředitele, takže v tomto Vám neporadím.
Ale pokud jste byla s panem učitelem spokojená nechcete oslovit přímo jeho a dát synovi možnost chodit na soukromé hodiny k němu?
To že syna i v tomto věku stále nástroj baví a věnuje se mu je skvělé, sama jsem chodila celou ZŠ i středí do zpěvu a vím jaké to je, když ostatní děti lítaly po venku a já musela na hodinu. Ale vydržela jsem a jsem za to moc ráda. Také to bylo i mojí paní učitelkou, která byla prostě úžasná a díky ní mě zpěv tolik bavil. Takže pokud bych se dostala do Vaší situace asi bych šla za panem učitelem a nezůstávala tam, kde mě to nebaví.
Na druhou stranu je možné, že na soukromých hodinách nebude mít takové možnosti jako v hudebce (možnosti vystupování, korepetice, účast na soutěžích). A nemá pan učitel možnost přejít do jiné hudebky?
Nevím jestli to tak bývá, ale je možné že měl smlouvu na dobu určitou (dřív se to tak učitelům dělalo) a pokud mu ji nový ředitel neprodloužil, asi s tím nic nenaděláte :-(
Předchozí