Mě jako nejstarší vždycky štvalo takové to "jsi nejstarší, tak bys měla mít rozum". Jenže já jako první vnouče byla nejstarší skoro vždy - takže jsem zásadně dostávala nejvíce vynadáno, i když mi bylo třeba jen 5 let... Všichni dospělí na mě spoléhali, že ostatní děti umravním, že na všechny dohlédnu, že sama nebudu dělat žádné vylomeniny... Nepříjemný tlak... A dopadlo to tak, jak asi muselo. V pubertě jsem se poněkud utrhla, měla jsem mnohem horší pubertu než moji mladší sourozenci. Konečně jsem nebyla "ta rozumná" a mohla jsem si zařádit...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.