Ja bych asi vzala asi uctenku a hodila ji po nem a ani bych nechtela vysvetleni, ale spis nejake smirovani. Muj muz jezdil jako taxikar a vozil do night clubu stastne manzele, kteri to chteli zkusit a vickrat tam nesli, protoze poznali, ze to je jenom navonena bida. Muj muz teda rika, ze by si o ty chlapy ani holciny neoprel ani popelnici, ale je to chlap, ti toho nakecaji
Ja jsem dost cholericka a i kdyz se mi tohle presne nestalo, tak si dovedu predstavit ten pocit zhnuseni. Nedokazes si predstavit, ze bys ho mela polibit nebo s nim spat. Urcite bych nedelala, ze o nicem nevim a radeji to vybalila, ale ja bych nebrecela je dulezite citit se sebevedome. Pokud bych mela dost penez, tak odlozim deti a nejakou dobu myslim na sebe. Ja bych sla do solarka, zmenila uces, nakoupila si obleceni a sexy pradlo a mucila manzela, dokud by ta zloba nevyprchala, zacala bych chodit na cviceni nejlepe nejaky kick box. Zklamalo by me to, ale pokud je jinak dobry otec, manzel a vsechno klape, tak bych to casem prestala resit a uz to nevytahovala, ale vychutnala bych si ho, to jo.
Mimo tema. Jsou takove cluby i pro zeny?