Mám to podobně, syna nechávám rozhodovat tam, kde to jde. Většina mé rodiny s tím má problém a nechápe a tvrdí totéž co tvůj muž, rodič má přiazovat a nařizovat. Snažila jsem se jim vím proč bych trvala na svačině jogurtu s maeruňkama, když synek chce zrovna jogurt jahodový či pudink. Stejně to z té lednice postupně sní všechno. A zelené triko uděá stejnou službu jako to modré a syn bude mít radost. Takže dens už rodině nic envysvětluju, je to marné. Na druhou stranu moji tchánovci jsou druhý extrém a synka pěkně rozmazlují. Když se zeptají co chce k snídani, tak si synek vymyslí třeba krupicovou kaši a opravdu ji dostane. To už je na mne moc. Ale zase si myslím, že rozmazlování jednou za 14 dní mu neuškodí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.