Přidat odpověď
Monty, ale tady nikdo nebhajuje řízení pod vlivem. Ty tím pořád omíláš, že je to pro tebe fuj, ale to je pro nás ostatní taky. A promiň, ale "je to jenom sex, o nic nejde" je naprosto na hlavu postavený. To, jak si chlap váží svojí ženy a miluje ji se nepozná podle četnosti sexuálních styků a podle toho, jak okázale to dává najevo, ale práve podle chování. To je ti snad jasné, né? Ano, zodpovědných chlap nejezdní autem pod vlivem, nechodí do bordelelu apod. Jako promiň, ale když jde do bordelu, aby si dokázal, jaký je chlapák, tak to s jeho vztahem k ženě asi v pořádku nebude. A je úplně jedno, jestli k tomu sexu nakonec dojde nebo, ne. On tam prostě jde. Utratí tam nemálo peněz a i když k sexu jako takovému nedojde, tak k nějakýmu ošahávání zřejmě jo, a už tím, že tam jde, tak prostě ukazuje jaký má vztah k ženě. Kdyby si jí vážil a miloval, do bordelu chodit nebude a nebude ženě takovým způsobem ubližovat. Možná to říkám špatně, asi se blbě vyjadřuju, ale věřím, že ostatní to pochopí. Kdyby chtěl jít s kumpánama na pivo, nepůjde do bordelu.
To není pseudomorálka, to je normální myšlení většiny lidí. A nechci být rýpavá a zlá, ale přijde mi zajímavé, že ty ženy, které se holedbají svojí nekonečnou tolerantností a svobodným přístupem k sexu, jsou z 99% rozvedené nebo svobodné matky, zatímco většina těch moralistek, kterými tak pohrdáš, mají spokojené partnerství a život. Nepřijde ti to zvláštní. Kdybych já byla dlouhodobě sama, tak bych se alespoň zamyslela nad tím, jestli ty hodnoty, které mám, jsou opravdu tak bezchybné a správné a jestli bych je neměla trochu přehodnotit.
No, nic. Tvoje věc, tvůj život.
Předchozí