| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Souhlasím s tebou, Grainne (a Hroudou a jinými).

Nejde jen o to, co se děje (protože nevěry, chození do bordelů, řízení v opilosti, atd.) se jednoduše dějí, nikdo to nerozporuje, ale jak se k tomu stavíme - předem i poté. Zakladatelčina reakce byla dle mě naprosto adekvátní (však dnes už tu není, nejspíš vychladla, což je taky logické, že emoce nejsou dlouhodobě udržitelné ve stejné intenzitě). A já jí vyjadřuju podporu, jen nechť řve, je naštvaná a flašku mu třískne o hlavu. Až vychladne (a i on), nejspíš najdou nějaké společné řešení, protože jeho alkohol a činy pod jeho vlivem moc pěkné nejsou.
Stejně jako jsem vyjádřila podporu Monty, která se už několik měsíců hroutí "jen" kvůli tomu, že odešel jeden kluk - a že se zrovna TOHLE stalo už naprosto každému a jak je vidět, přežili jsme to. A přijde mi to v pořádku, je normální nějakou dobu trpět a truchlit, že něco skončí - někomu chození, někomu iluze po x letech manželství.
A taky to není trestné, někoho opustit, a přesto to bolí... viď. Lidi neřeší jen věci, které jsou trestné, ale prostě ty, které prachobyčejně lidsky a partnersky bolí. Že je to třeba některým, které se trápí mnohem déle kvůli mužům, stále opakovat, je s podivem.
Zakladatelka to taky přežije, důležité bude, jak se k tomu postaví... přílišná tolerance občas vede k její prověřování ze strany spoluhráčů.

že ji teď zajímá bordel a ne alkohol je normální, řeší sebe, jako 99% lidí, ostatně její "oponentky" taky řeší jen sebe (protože se vidí součástí té alkoholem ohrožené společnosti). Myslím, že zakladatelka se k alkoholu vrátí, ten bordel byla asi jen poslední kapka, kterou pohár přetekl, tak je naštvaná, nepřijde mi to jako něco, nad čím je třeba se pousmát či mávnout rukou...
Tak se drž zakladatelko, nejsi sama, koho by to sejmulo alespoň na nějakou dobu ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.