Grainne, pokud někdo nevyznává stejné hodnoty jako já, je pro mne partnersky stejně nepoužitelný jako já pro něj. I kdyby nikdo takový neexistoval, je pořád lepší zůstat sama než sama sebe popírat. Muž, který nechápe, že mít rád = neubližovat a že k tomu nepotřebuje být obestaven zdí zákazů a direktiv, a to neubližování není přirozená součást jeho osobnosti je pro mne nezajímavej. Nechci si nikoho vychovávat ani mu máčet čumák v loužičce jako psovi. Za to mi žádnej chlap na světě nestojí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.