Ehm, Kudlo - sleduješ vůbec komu to píšu a v jakém kontextu? Většina lidí jí jablka. Já nejím jablka, ale vidím, že je lidi jedí. Popírám tím, že nejím jablka fakt, že je ostatní jedí?
Ano - existuje "většinový" názor. Skoro na všechno. Já se jím obvykle neřídím. Někdy možná jo. To ještě neznamená, že to mají/budou dělat všichni.
Takže vyjádření "pro mne je kravina řídit se většinovým názorem na muže/ženu" nepopírám fakt, že to jiní dělají - jinde než v tvé hlavě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.