Kudlo, uprimne, po precitani uvodneho prispevku som mala podobny pocit ako Monty. Vychadzam ale z mojej reality - mojho partnera poznam a viem ( po viac ako 15 rokoch), ake ma moralne zasady a coho by bol schopny. A cakala by som k tej uctenke nejake vtipne vysvetlenie ako sa mu tam ocitol opity kolega a nefungovala mu karta, tak manzel prisiel na taxiku a zaplatil to. To som ale nevedela, ze zakladatelka ma doma alkoholika, ktory uspesne prekrocil dalsiu hranicu. A mam zmiesany pocit zo zeny, ktora svojho milacika necha jazdit ozrateho v aute ( ten clovek bol bez vodicaku kvoli jazde pod vplyvom alkoholu), ale ze mozno sulozil v bordeli je tragedia najvacsia. Moze vyhodit do vzduchu aj OC Smichov, hlavne ze sulozi iba so mnou ( alebo nech sulozi tak, ze nenajdem uctenky). Tak jej posleme kyticky a srdiecka a budeme sa modlit, aby ju osvietilo, ze ma urobit vsetko preto, aby jej drahy milovany ozraty prestal jazdit pod vplyvom a ze sa ma liecit, ked ho nechce chodit navstevcvovat do vazania a detom vysvetlovat, ze ocko je tam preto, lebo zabil cloveka. A Monty dostala sodu a vsetko je ako ma byt.